LISTA PRODUSE

Pages: 1 2 3 4Next >Last »

AGAR CLED

No Image

CodP:

U.M. PACHET X10 PLACI
Descriere
Compozitie:                                                    g/l
Peptona                                                   7,00
Extract de drojdie                                    2,00
Extract de carne                                      2,00
L-cistina                                                   0,128
Lactoza                                                  10,00
Albastru de bromtimol                             0,03
Agar-agar                                         12,00

pH = 7,3 ± 0,2
Compozitie:                                                    g/l
Peptona                                                   7,00
Extract de drojdie                                    2,00
Extract de carne                                      2,00
L-cistina                                                   0,128
Lactoza                                                  10,00
Albastru de bromtimol                             0,03
Agar-agar                                              12,00

pH = 7,3 ± 0,2
Recomandãri de pãstrare:
Produsul “ready for use” (turnat in placi Petri) se pastreaza la temperatura de 2-80C.

Valabilitate:
3 luni, în limita termenului înscris pe etichetã si în conditii corespunzãtoare de pãstrare.

AGAR BAZA SANGE

No Image

CodP:

U.M.  fl x 800 ml
Descriere
 Compozitie:                                                    g/l
Peptona din carne                                    15,00
Extract de drojdie                                      5,00
Extract de ficat                                      2,50
Clorurã de sodiu                                      5,00
Agar                                                       15,00

pH = 7,4 ± 0,2
Prezentare:
Flacon cu 200ml mediu gata de utilizare.

Mod de utilizare:
Se topeste mediul pe baie de apa. Se verifica pH-ul si, daca este cazul, se ajusteaza la valoarea 7,4±0,2, folosind o solutie de NaOH 10%, sau o solutie de HCl 10%.
Se rãceste mediul la 45 – 500C si se adaugã aseptic sange steril defibrinat (5%v/v).
Se repartizeaza in tuburi sau placi Petri.

Recomandãri de pãstrare:
Flacoanele sigilate cu produs se pãstreazã la temperaturi de 15-250C, iar produsul turnat in tuburi sau placi la 2-80C, nu mai mult de 7 zile de la repartizare.

Valabilitate:
24 luni, în limita termenului înscris pe etichetã si în conditii corespunzãtoare de pãstrare.

PRODUCATOR: SC SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL

AGAR BAZA SANGE

No Image

CodP:

U.M.  FL X 200 ML
Descriere
 Compozitie:                                                    g/l
Peptona din carne                                    15,00
Extract de drojdie                                      5,00
Extract de ficat                                      2,50
Clorurã de sodiu                                      5,00
Agar                                                       15,00

pH = 7,4 ± 0,2
Prezentare:
Flacon cu 200 ml mediu gata de utilizare.

Mod de utilizare:
Se topeste mediul pe baie de apa. Se verifica pH-ul si, daca este cazul, se ajusteaza la valoarea 7,4±0,2, folosind o solutie de NaOH 10%, sau o solutie de HCl 10%.
Se rãceste mediul la 45 – 500C si se adaugã aseptic sange steril defibrinat (5%v/v).
Se repartizeaza in tuburi sau placi Petri.

Recomandãri de pãstrare:
Flacoanele sigilate cu produs se pãstreazã la temperaturi de 15-250C, iar produsul turnat in tuburi sau placi la 2-80C, nu mai mult de 7 zile de la repartizare.

Valabilitate:
24 luni, în limita termenului înscris pe etichetã si în conditii corespunzãtoare de pãstrare

PRODUCATOR: SC SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL

AGAR BILA ESCULINA

No Image

CodP:

U.M.  PACHET X10 PLACI
Descriere
Compozitie:                                              g/l
Peptona peptica                                        5,00
Extract din carne                                      3,00
Esculina                                                   1,00
Bila                                                         40,00
Citrat de fier                                            0,50
Agar                                                       15,00

pH = 6,6 ± 0,2
Recomandãri de pãstrare:

Produsul turnat in placi Petri se pastreaza la 2-80C, pe toata perioada de valabilitate.

Valabilitate:
3 luni, în limita termenului înscris pe etichetã si în conditii corespunzãtoare de pãstrare.
Producãtor:SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL

AGAR BILA ESCULINA

No Image

CodP:

U.M.  1 TUB X 7 ML
Descriere
Compozitie:                                              g/l
Peptona peptica                                        5,00
Extract din carne                                       3,00
Esculina                                                    1,00
Bila                                                         40,00
Citrat de fier                                             0,50
Agar                                                       15,00

pH = 6,6 ± 0,2
Recomandãri de pãstrare:
Produsul turnat in tuburi se pastreaza la 2-80C, pe toata perioada de valabilitate.

Valabilitate:
3 luni, în limita termenului înscris pe etichetã si în conditii corespunzãtoare de pãstrare.
Producãtor:SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL

AGAR CHOCOLATE

No Image

CodP:

U.M.  PACHET X10 PLACI
Descriere
Compozitie:                                               g/l
Peptona speciala                                    15,00
Amidon                                                  1,00
Fosfat dipotasic                                       4,00
Fosfat monopotasic                                 1,00
Clorurã de sodiu                                     5,00
PolyVitex                                               2 fiole
Agar                                                     15,00
Sange defibrinat                                   100 ml

pH = 7,2 ± 0,2
Recomandãri de pãstrare:
Produsul turnat in placi se pastreaza  la 2-80C, pe toata perioada de valabilitate.

Valabilitate:
3 luni, în limita termenului înscris pe etichetã si în conditii corespunzãtoare de pãstrare.
Producãtor:SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL

AGAR COLUMBIA

No Image

CodP:

U.M.  FL X 200 ML
Descriere
 Compozitie:                                                    g/l
Peptona                                                 23,00
Amidon din porumb                                 1,00
Clorurã de sodiu                             5,00
Agar                                                       15,00

pH = 7,3 ± 0,2

Prezentare:
Flacon cu 250ml mediu “gata de utilizare”.

Mod de preparare:
Se topeste mediul pe baie de apa. Se verifica pH-ul si, daca este cazul, se ajusteaza la valoarea 7,3±0,2, folosind o solutie de NaOH 10% sau o solutie de HCl 10%.

Recomandãri de pãstrare:
Flacoanele sigilate cu produs se pãstreazã la temperaturi de 15-250C, iar produsul turnat in tuburi sau placi la 2-80C, nu mai mult de 7 zile de la repertizare.

Valabilitate:
24 luni, în limita termenului înscris pe etichetã si în conditii corespunzãtoare de pãstrare.

Pages: 1 2 3 4Next >Last »

Produsele prezente pe site se comercializeaza numai catre unitatile autorizate in conformitate cu legislatia in vigoare.